Efficiënt ondernemen met internet

Dagelijks gebruiken duizenden mensen het internet als hulpmiddel bij het zoeken van een product of een dienst. Ook voor bijzondere gelegenheden is het internet dé plek waar men ideeën opdoet. Bij het voorbereiden van een bruiloft komen heel veel zaken kijken. Het is dan prettig om in één overzichtelijke omgeving te kunnen vinden wat je nodig hebt. Op Trouwen Portal vind je alles voor de mooiste dag: de bruiloft!

Wat is Trouwen Portal?

Op Trouwen Portal worden bruidswinkels, trouwlocaties, trouwauto's en alles wat verder met trouwen te maken heeft gevonden. Het aanstaande bruidspaar kan op eenvoudige wijze zoeken naar bijvoorbeeld de bruidswinkel voor dé mooiste jurk, of naar de locatie voor het perfecte feest. Zoeken kan op basis van meerdere zoekgegevens, zoals: provincie, woonplaats of naam. Maandelijks worden gemiddeld meer dan 75.000 pagina's geraadpleegd door de bezoekers van trouwen-portal.nl

Wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Er zijn verschillende mogelijkheden om de vindbaarheid van uw bedrijf te optimaliseren en ervoor te zorgen dat het bruidspaar bij u terecht komt! Ten eerste is er de basisvermelding. Deze vermelding is gratis, u kunt uw gegevens toevoegen en de bedrijfsgegevens worden getoond in de zoekresultaten voor de woonplaats waarin uw bedrijf gevestigd is.

Optimaal vindbaar met een uitgebreide vermelding

Om uw bedrijf optimaal onder de aandacht te brengen is een uitgebreide vermelding de juiste keuze. Het belangrijkste voordeel van een uitgebreide vermelding, is de prominente plaats van uw bedrijf in de zoekresultaten. Uw bedrijf staat dan namelijk altijd bovenin de zoekresultaten binnen uw provincie en eventueel provincie(s) naar keuze. Dit zorgt uiteraard voor een optimale vindbaarheid bij de aanstaande bruidsparen!

U krijgt bij een uitgebreide vermelding een eigen account. Hiermee kunt u inloggen op uw eigen ruimte binnen de website, waar u uw bedrijfsgegevens ten alle tijde gemakkelijk kunt wijzigen. Naast de bedrijfsgegevens, kunt u ook een bedrijfsomschrijving toevoegen. Hierin kunt u aanvullende informatie vermelden en is er de mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen.

Maak uw keuze uit onderstaande advertentiemogelijkheden

Ruim 2000 bedrijven kozen voor een vermelding op Trouwen Portal. Genereer meer traffic met een landelijke of provinciale vermelding.