Huwelijksreizen

Trouwbedrijven

Home

Huwelijksreis Malta

Huwelijksreis Malta

Malta ligt in de Middelandse Zee, ten zuiden van Sicilie. Malta is een eilandengroep welke bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en de onbewoonde eilanden Cominotto en Filfla. Volop romantiek tijdens een heerlijk verblijf op Malta met een diner op het strand en genieten van een prachtige zonsondergang.

Het is hier heerlijk vertoeven door het subtropische klimaat. In de maanden april tot en met oktober geniet je hier van het heerlijke warme weer.

Op Malta kun je heerlijk tot rust komen aan het strand, maar je kunt ook genieten van de rijke cultuur van het eiland. De stad Birkirkare is de grootste van het eiland en hier vind je de kernstad nog in originele staat. Bekijk ook de megalithische tempels van Haqar Qim, een verzameling prehistorische tempels, waarvan de bouw terug gaat tot de periode 3.600 – 2.500.v.Chr.

Je vindt op Malta veel luxe hotels waar je je lekker kunt laten verwennen tijdens jullie huwelijksreis. Hotel ‘Hilton Malta’ bevindt zich vlak bij de hoofdstad Valleta en beschikt over een vijftal uitstekende restaurants waar je kunt genieten van onder andere de Thaise en Italiaanse keukens. Maak een duik in de helderblauwe zee en kom lekker tot rust onder de wuivende palmbomen. Geniet ’s avonds van de romantiek tijdens een diner op het strand en kijk samen naar de prachtige zonsondergang. Kortom: Malta is een uitstekende bestemming om jullie huwelijk heerlijk romantisch in te luiden.

Enkele mooie bestemmingen op Malta

Terug naar het overzicht