Huwelijksreizen

Trouwbedrijven

Home

Luxe huwelijksreis Dubai

Luxe huwelijksreis Dubai

Dubai, één van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten, is een schitterende bestemming voor jullie huwelijksreis. De luxe uitstraling en eindeloze mogelijkheden van het land, maken het zo bijzonder en speciaal.

Het een na de andere bijzondere hotel en tevens bezienswaardigheid, verschijnt in Dubai. Neem bijvoorbeeld dé eyecatcher van Dubai, de Burj al Arab. Een architectonisch hoogstandje op een prachtige locatie, een kunstmatig eiland, met uitzicht op de Perzische Golf. Het gebouw is gebouwd in de vorm van een zeil van een dhow (een type Arabisch schip), vanwege de belangrijke rol van boten in Dubai. Het staat bekend als het enige 7 sterren hotel in de wereld. Het is dan ook niet goedkoop, maar je krijgt dan ook meer dan waar voor je geld tijdens je verblijf.

hotel kempinski dubai

Uiteraard zijn er ook vele andere mooie hotels en bezienswaardigheden in Dubai. Zoals het prachtige hotel ‘Atlantis the Palm’ met zijn fantastische keuken, onder leiding van de wereldberoemde kok Nobu Matsuhisa, voor de echte fijnproever. Of het hotel ‘Kempinski Mall of the Emirates’ wat grenst aan het beroemde Ski Dubai. Waan je op wintersport midden in de woestijn!

Verder kun je naar hartelust winkelen in de vele uitgebreide winkelcentra of kleine arabische winkeltjes en het (goed betaalbare) goud blinkt je overal tegemoet. Ook het eten is kwalitatief hoogstaand. Je kan rekenen op hele goede service, in Dubai wordt je als gast erg goed behandeld en culinair verwend, echt zoals het hoort wanneer op je huwelijksreis bent!

Dubai is een fantastische bestemming voor een bijzondere huwelijksreis, je kijkt je ogen uit. Erg bijzonder om hier samen romantisch met je geliefde rond te kijken en te genieten van alle luxe weldaden.

Bekijk hier de mooiste bestemmingen

Terug naar het overzicht