Huwelijksreizen

Trouwbedrijven

Home

Huwelijksreis naar het Italiaanse eiland SiciliŽ

Huwelijksreis naar het Italiaanse eiland SiciliŽ

In de middellandse Zee ligt het prachtige Italiaanse eiland Sicilië. Langs de ruim 1000 kilometer lange kust, vind je schitterende zandstranden en indrukwekkende kliffen en rotspartijen. Tussen de vele bergen en rotsen vind je mooie baaitjes. Alle ingrediënten voor een prachtige honeymoon zijn aanwezig op Sicilië.

Sicilië is een bijzonder eiland, met een veelzijdige natuur. Sicilië staat tevens bekend om de grootste en actiefste vulkaan van Europa, de Etna. Door de vulkanische activiteiten kent Sicilië ook veel modder- en warmwaterbronnen, de zogenaamde ‘fumarole’. Geniet hiervan in een van de vele kuuroorden die Sicilië rijk is en kom tijdens een prachtige huwelijkreis, heerlijk tot rust na alle drukte rondom en tijdens de bruiloft.


Het binnenland bestaat uit een heuvelachtig gebied. Groene rivierdalen, grote rotspartijen, bergketens bestaande uit zand en kalk, allemaal prachtige creaties van de natuur, die het meer dan de moeite waard zijn om eens te bewonderen. De afwisseling in de natuur en de romantische Italiaanse cultuur en uiteraard het heerlijke eten, maken Sicilië tot een prachtige bestemming voor jullie huwelijksreis.

Ga mee op prachtige excursies en geniet van het pure mediterrane leven onder de Italiaanse zon met je geliefde. Een heerlijke start van jullie huwelijk!

Enkele aanraders

Terug naar het overzicht