Nieuws

Trouwbedrijven

Home

Geef het ja-woord onder water!

Geef het ja-woord onder water! Het Caribische eiland Sint Maarten is bij uitstek de bestemming voor de huwelijksreis. Maar waarom de grote dag zelf ook niet op een prachtige zonnige locatie, heerlijk met jullie voeten in het warme zand? Of onder water! Er is nu wel een heel originele manier om het ja-woord te geven, namelijk onder water. Op Sint Maarten kan de trouwceremonie onder water plaatsvinden. De ultieme plek voor deze ceremonie is de zogenaamde 'Fish Bowl'. Wanneer het water in beweging komt door het zwemmen, ontstaan er duizenden bubbels die het water doen bruisen. Een prachtig romantisch effect.

Onder water wordt het jawoord gegeven door middel van een OK signaal en speciale ringen. De huwelijksgeloften worden op schrijfbordjes gepresenteerd.

De voorwaarden voor deze bijzondere manier van trouwen zijn, dat het bruidspaar een duikcertificaat heeft en dat er voor de burgerlijke stand nog een officiŽle ceremonie plaatsvindt. Het duikcertificaat kan natuurlijk gehaald worden op Sint Maarten zelf. Alvast een fantastisch begin van de huwelijksfestiviteiten!

Naast de trouwceremonie moet er natuurlijk nog feest gevierd worden! Vele hotels op Sint Maarten bieden mooie arrangementen aan voor een prachtig feest en de huwelijksreis. Romantisch dineren op het strand, uitjes speciaal voor jullie samen en natuurlijk een prachtige bruidssuite! Je bruiloft op Sint Maarten; met het heerlijke klimaat, de prachtige parelwitte stranden en de romantische zonsondergang wordt het ongetwijfeld jullie mooiste dag!
Terug naar het overzicht
huwelijksreis