Nieuws

Trouwbedrijven

Home

Love is in the air

Love is in the air De plek waar je de wereld intrekt, de plek waar je huwelijksreis begint of de perfecte locatie voor je huwelijk? Op Schiphol!

Het is niet alleen de plek waar vertrekt voor een heerlijke vakantie, maar het kan nu ook de locatie zijn waar je het jawoord geeft aan je geliefde.
Amsterdam Airport Schiphol biedt diverse speciale mogelijkheden om van jullie trouwdag een hele bijzondere te maken! 

Schiphol biedt diverse arrangementen aan, zodat de trouwdag geheel naar jullie wensen ingericht kan worden. Zo kan het huwelijk plaatsvinden met op de achtergrond de opstijgende vliegtuigen, of de foto’s kunnen gemaakt worden geheel in de stijl van de luchtvaart, bijvoorbeeld een bijzondere fotocollage van jullie naast een prachtig origineel Dakota toestel. Ook is er de mogelijkheid om de trouwceremonie kort maar krachtig te houden en dat jullie vervolgens meteen op het vliegtuig stappen om te gaan genieten van de huwelijksreis.

Lijkt het jullie een bijzondere manier om te trouwen? Neem dan contact op met de weddingplanner van Schiphol, hij zal jullie helpen om de dag onbezorgd te laten verlopen en vooral om jullie bruiloft heel bijzonder te maken!

Op www.schipholweddings.nl vinden jullie alle overige informatie en contactgegevens.

Terug naar het overzicht
huwelijksreis