Nieuws

Trouwbedrijven

Home

Trends voor trouwen!

Trends voor trouwen!

Een traditionele bruiloft is prachtig, maar je kunt de grote dag natuurlijk ook op een unieke en heel andere manier inrichten. Er zijn heuse trends op het gebied van trouwen!

Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een heel weekend lang feest! Vrijdagavond start het feest met een heerlijk diner. Op zaterdag de officiële plechtigheid en natuurlijk een groots feest. Op zondag sluiten jullie af met een lekker ontbijt of een feestelijke lunch.

Ook komen er meer en meer mogelijkheden om op bijzondere locaties te trouwen. Zo kun je al onder water trouwen of in de prachtige bioscoop Tuschinski in Amsterdam. Ook het buitenland is steeds geliefder bij aanstaande bruidsparen. Romantische stranden, zonsondergang, met je voeten in het warme zand jullie liefde bezegelen!
En het hoeft jullie budget niet te buiten te gaan, in het buitenland kunnen accommodaties en faciliteiten en dergelijke goedkoper zijn en kan het budget gehandhaafd blijven! Er is meer mogelijk dan jullie misschien denken!

Een wel erg bijzondere vorm van trouwen is ten slotte de verrassingsbruiloft! Alleen het bruidspaar weet van de ceremonie. De gasten ontvangen een uitnodiging, maar denken dat zij worden uitgenodigd voor ‘zomaar’ een feestje. Wanneer zij arriveren blijkt het jullie bruiloft te zijn! Dat wordt zeker een onvergetelijke dag!

Wat jullie ook besluiten te doet, geniet ervan en maak het helemaal jullie dag!
 

Terug naar het overzicht
huwelijksreis